Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Prosciutto Cotto di Coscia - Gotowana Szynka z udźca wieprzowego
Masa netto: 3.380 kg
Gotowana Szynka z udźca wieprzowego
Składniki: wieprzowina, sól, kazeinaty (białka mleka), cukry: laktoza - dekstroza, aromaty, przyprawy. Wzmacniacz smaku: glutaminian sodu. Przeciwutleniacz: askorbinian sodu. Konserwant: azotyn sodu.
Nasze Prosuitto Cotto di Coscia jest wytwarzane w 100 % z wieprzowiny pochodzącej z hodowli piemonckich bez stosowania antybiotyków, stymulatorów wzrostu i hormonów .
Agrisalumeria Del Bosco położona jest na malowniczych wzgórzach pomiędzy parkiem natury Superga pod Turynem a Castelnuovo Don Bosco w Piemoncie .
Tradycja hodowli zwierząt i upraw zbóż sięga 4 pokoleń.
Szynka sprawdzi się na kromce dobrego chleba, na desce wędlin, do pizzy .
Producent: Agrisalumeria Del Bosco, Piemont, Wlochy
Masa netto: 3.380 kg
Pakowane próżniowo.
Należy spożyć do: 06.11.2021