62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Gotowana Szynka Del Bosco 2,590 kg

Prosciutto Cotto di Coscia - Gotowana Szynka z udźca wieprzowego

Masa netto: 2.590 kg

  • 210,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Gotowana Szynka z udźca wieprzowego

Składniki: wieprzowina, sól, kazeinaty (białka mleka), cukry: laktoza - dekstroza, aromaty, przyprawy. Wzmacniacz smaku: glutaminian sodu. Przeciwutleniacz: askorbinian sodu. Konserwant: azotyn sodu. 

Nasze Prosuitto Cotto di Coscia jest wytwarzane w 100 % z wieprzowiny pochodzącej z hodowli piemonckich bez stosowania antybiotyków, stymulatorów wzrostu i hormonów .
Agrisalumeria Del Bosco położona jest na malowniczych wzgórzach pomiędzy parkiem natury Superga pod Turynem a Castelnuovo Don Bosco w Piemoncie .
Tradycja hodowli zwierząt i upraw zbóż sięga 4 pokoleń.

Szynka sprawdzi się na kromce dobrego chleba, na desce wędlin, do pizzy .

Producent: Agrisalumeria Del Bosco, Piemont, Wlochy

Masa netto: 2.590 kg

Pakowane próżniowo.

Należy spożyć do: 06.11.2021

 
 
 
  • Verys
  • Apulia Food
  • Fattorie Fiandino
  • API Food
  • BUSTI
  • Fratelli CARLI
  • La Bottera
  • Sa Marigosa
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Happy Mama
  • ManaPulia
  • San Giuliano
  • Argiolas Formaggi
  • BIO Organica Italia
  • Galfre'
  • Galup
  • Deseo
  • Filippone
  • ARMANDO
  • Nord Salse
  • Polara
  • Le Asolane
  • Fromagerie Haut Val d'Ayas
  • Amedei
  • Morelli
  • Le Veneziane
  • Pasta Natura
  • Valsoia
  • Eurocaf
  • PastaJesce
  • Angelini
  • Mozzarisella
  • Nonno Nanni
  • Madama Oliva
  • Riso Andreis
  • Tiberino
  • Inaudi
  • Marilungo Capofilone
  • Belotti