Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Jajko z białej czekolady z kremem kawowym i niespodzianką - czekoladkami mlecznymi "Stokrotki"
Masa netto: 300g
Jajko z białej czekolady z kremem kawowym i niespodzianką - czekoladkami mlecznymi "Stokrotki"
Składniki: Jajko: czekolada biała (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, zawartość kakao min. 25%), krem kawowy 1% (kawa prażona 55%, oleje roślinne (słonecznikowy, palmowy) kawa mielona 1 %.
Składniki Czekoladki Stokrotki: mleczna czekolada 49% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Zawartość kakao min. 25%.), pralinowy krem orzechowy 26% (orzech laskowy 55%, karmelizowany cukier), pasta z orzechów laskowych 9%, ciemna czekolada (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała czekolada (cukier, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), siekane orzechy laskowe 1,6%. Może zawierać: inne orzechy, zboża zawierające gluten, jaja.
Smakowite połączenie białej czekolady z kremem kawowym - takie czekoladowe jajko zapakowane zabawnie w ozdobny papier zakończony "uszkami zająca" będzie wspaniałym prezentem na Wielkanoc!
Fabryka czekolady Streglio działa nieprzerwanie od 1924r, mieści się w Piemoncie i słynie z wysokiej jakiści czekoladowych przysmaków. Dodatkowym atutem sa piękne, eleganckie opakowania słodkości.
Masa netto: 300g
Producent: Streglio, Piemont, Włochy