Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Jajko czekoladowe Amedei z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi z pralinkami w środku
Masa netto: 500g
Opakowanie - ozdobny kartonik
Jajko z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi Amedei
Wspaniały powrót do dziecięcej radości z odkrywania smaku wielkanocnych czekoladowych jaj w wyrafinowanej odsłonie. Czekolada mleczna z dodatkiem orzechów laskowych to prawdziwa uczta dla podniebienia - aksamitna struktura i smak najlepszego kakao. Jajko stanowi wspaniały prezent wielkanocny dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy autentycznych czekolad. A wewnątrz kryje się niespodzianka - małe czekoladki - pralinki Amedei w trzech smakach: orzechowe Granellato Gianduia, orzechowo-pistacjowe Nocciola oraz migdałowe Mandorla.
Składniki jajka: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu "Tonda Gentile Trilobata" IGP 31%. Zawartość kakao min. 32%
Pralina orzechowa Granellato Gianduia
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: kakao, cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (16%), migdały d'Avola, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, naturalne aromaty.
Pralina migdałowa Mandorla
Składniki polewy: czekolada mleczna 32% (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa). Zawartość kakao min. 32%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, migdały d'Avola (21%), orzechy laskowe z Piemontu IGP, mleko pełne w proszku, masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, naturalne aromaty.
Pralina orzechowo-pistacjowa Nocciola
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (18%), masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, kakao, mleko pełne w proszku, pistacja Pistachio Verde di Bronte IGP, odtłuszczone mleko w proszku, migdały d'Avola, naturalne aromaty.
Produkt zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.
Masa netto: 500g
Wymiary pudełka: 16 x 16 x 28 cm
Czekolady i jajka czekoladowe Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe, nie zawierają soi, sztucznych dodatków.
Producent: Amedei, Toskania, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 15.11.2024