62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Jajko czekoladowe orzechowo-mleczne z niespodzianką Amedei, 500g

Jajko czekoladowe Amedei z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi z pralinkami w środku

Masa netto: 500g

Opakowanie - ozdobny kartonik

 

  • 220,00 zł 130,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Amedei
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Jajko z czekolady mlecznej z orzechami laskowymi Amedei

Wspaniały powrót do dziecięcej radości z odkrywania smaku wielkanocnych czekoladowych jaj w wyrafinowanej odsłonie. Czekolada mleczna z dodatkiem orzechów laskowych to prawdziwa uczta dla podniebienia - aksamitna struktura i smak najlepszego kakao. Jajko stanowi wspaniały prezent wielkanocny dla wszystkich wyrafinowanych smakoszy autentycznych czekolad. A wewnątrz kryje się niespodzianka - małe czekoladki - pralinki Amedei w trzech smakach: orzechowe Granellato Gianduia, orzechowo-pistacjowe Nocciola oraz migdałowe Mandorla.

Składniki jajka: cukier trzcinowy, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, orzechy laskowe z Piemontu "Tonda Gentile Trilobata" IGP 31%. Zawartość kakao min. 32% 

Pralina orzechowa Granellato Gianduia
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: kakao, cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (16%), migdały d'Avola, masło (tłuszcz) kakaowe, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, naturalne aromaty.

Pralina migdałowa Mandorla
Składniki polewy: czekolada mleczna 32% (cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa). Zawartość kakao min. 32%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, migdały d'Avola (21%), orzechy laskowe z Piemontu IGP, mleko pełne w proszku, masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, naturalne aromaty.

Pralina orzechowo-pistacjowa Nocciola
Składniki polewy: czekolada ciemna 66% (miazga kakaowa, cukier trzcinowy, masło (tłuszcz) kakaowe). Zawartość kakao min. 66%. Składniki nadzienia: cukier trzcinowy, orzechy laskowe z Piemontu IGP (18%), masło (tłuszcz) kakaowe, miazga kakaowa, kakao, mleko pełne w proszku, pistacja Pistachio Verde di Bronte IGP, odtłuszczone mleko w proszku, migdały d'Avola, naturalne aromaty.

Produkt zawiera mleko, orzechy, migdały i pistacje.

Masa netto: 500g

Wymiary pudełka: 16 x 16 x 28 cm

Czekolady i jajka czekoladowe Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe, nie zawierają soi, sztucznych dodatków.

Producent: Amedei, Toskania, Włochy

Najlepiej spożyć przed: 15.11.2024

  • Acetaia Mussini
  • Inaudi
  • Gusto Toscano
  • Apulia Food
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • La Bottera
  • IAQUILAT
  • Marilungo Campofilone
  • Verys
  • Happy Mama
  • Fattorie Fiandino
  • Nord Salse
  • Amedei
  • Le Veneziane
  • Dolcezze Del Forno
  • Blanco
  • Galfre'
  • BUSTI
  • Deseo
  • Frantoio Moscato
  • Le Asolane
  • San Giuliano
  • Galup
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Fratelli CARLI
  • Sa Marigosa
  • API Food
  • Bonfante
  • Frescolat
  • Tiberino
  • Ronco Luigina
  • Mozzarisella
  • Pasta Bertoli
  • Madama Oliva
  • Simorgh S.N.C.
  • Natural Boom
  • Bortolotti Salumi
  • iFerrari
  • PastaJesce
  • Quore Puro
  • Argiolas Formaggi
  • NOVELLA
  • Filippone
  • Eurocaf