Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Krem owocowy z włoskich pomarańczy i cytryn - 65% owoców
Masa netto: 300 g
Krem owocowy z włoskich pomarańczy i cytryn - 65% owoców
Składniki: pomarańcze 62%, cukier, cytryny 3%, substancja żelująca: pektyna. Może zawierać orzechy, gorczycę i seler. Przechowywać w chłodnym miejscu, z dala od światła.
Wartości odżywcze w 100 g : Energia 673 kJ 159 kcal, Tłuszcz 0,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g, węglowodany 38 g, w tym cukry 37 g, błonnik: 2,5 g, białko 0,6 g , sól 0,05 g
Ten krem pomarańczowo-cytrynowy o czystym składzie, zawiera głównie włoskie owoce cytrusowe, bez zbędnych dodatków. Po prostu słoneczne owoce zamknięte w słoiczku!
Warto wypróbować go najprościej, jak konfiturę na kromce chleba, sprawdzi się do deserów, ciast, jogurtu, a nawet jako dodatek do dojrzewających serów.
Producent: Fratelli Carli, Liguria, Włochy
Masa netto: 300 g