62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Krem czekoladowy Amedei z orzechami laskowymi, 200g

Krem czekoladowy z miazgą z orzechów laskowch, typu Gianduja. Z dodatkiem orzechów laskowych (min. 47%), cukrem trzcinowym, mlekiem w proszku, wanilią.

  • 48,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Amedei
  • Dostępność:

    Jest Jest  (8 szt.)
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Krem czekoladowy Amedei z miazgą z orzechów laskowch, typu Gianduja. Z dodatkiem orzechów laskowych (min. 47%), cukrem trzcinowym, mlekiem w proszku, wanilią.
Przed spożyciem najlepiej pozostawić krem w temperaturze około 20-22C.
Produkt bezglutenowy, bez lecytyny sojowej, bez barwników i sztucznych aromatów.

Składniki: orzechy laskowe typu "Tonda Gentile Tribolata" min 47%, cukier trzcinowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, kakao, wanilia.  Może zawierać orzechy, migdały, pistacje.

Aby zachować kremową konsystencję przed użyciem przetrzymuj produkt w temp. 20-22°C. Bez lecytyny sojowej, konserwantów i sztucznych aromatów.

Masa netto: 200g

Wyprodukowano we Włoszech.

Wartości odżywcze: kalorie 2363kJ/569kcal, białka 11,1 g, węglowodany 38g: cukry 36g, tłuszcze 40g: kwasy tłuszczowe 7g, sól 0,12g. 

Czekolady Amedei posiadają certyfikat koszerności, są bezglutenowe.
   

  • Eurocaf
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Madama Oliva
  • Dolcezze Del Forno
  • Nord Salse
  • San Giuliano
  • Filippone
  • Pasta Bertoli
  • NOVELLA
  • Gusto Toscano
  • Bortolotti Salumi
  • Deseo
  • IAQUILAT
  • Simorgh S.N.C.
  • Frescolat
  • Galfre'
  • Blanco
  • Le Asolane
  • Ronco Luigina
  • iFerrari
  • Marilungo Campofilone
  • Fattorie Fiandino
  • Galup
  • Verys
  • Le Veneziane
  • Sa Marigosa
  • Quore Puro
  • Mozzarisella
  • API Food
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Fratelli CARLI
  • Happy Mama
  • Tiberino
  • Apulia Food
  • Argiolas Formaggi
  • Frantoio Moscato
  • Natural Boom
  • La Bottera
  • Amedei
  • BUSTI
  • PastaJesce
  • Bonfante
  • Inaudi