Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Krem z karczochów z Sardynii z bottargą, czyli suszoną ikrą ryb cefal - wyjątkowy specjał z Sardynii.
Masa netto 130g
Krem z karczochów z Sardynii z bottargą, czyli suszoną ikrą ryb cefal - wyjątkowy specjał z Sardynii. Połączenie smaku karczocha z rybnym aromatem suszonej ikry ryb. Bez sztucznych dodatków czy barwników.
Składniki: karczochy 65%, olej słonecznikowy, bottarga ryby cefal 7,5 %, ocet winny, sól, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy (witamina C).
Karczochy pochodzą z plantacji firmy Sa Marigosa położonych na sardyńskim półwyspie Sinis, gdzie panuje szczególny mikroklimat.
Krem z karczochów z bottargą świetnie nadaje się do smarowania kanapek, bruschetty, przekąsek, sałatek, np. pomidorowych, a także jako dodatek do makaronów.
Masa netto 130g
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Producent: SaMarigosa, Sardynia, Włochy