Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Krem z tuńczyka i anchois Galfre'
Masa netto 140g
Krem z oliwek i tuńczyka bezglutenowy
Sosy Galfrè to gotowe dodatki do dań, których każdy słoiczek jest pełen smaku i aromatu aż po same brzegi. Wystarczy podgrzać i skomponować z ulubiona potrawą lub rozsmarować na kromce chleba jako dodatek do bruschetty. Sosy wspaniale komponują się z makaronami - stanowią smaczny dodatek zarówno dla klasycznych makaronów, jak i bezglutenowych. Warto spróbować połączenia z polentą, risotto lub jako dodatek do pieczonego mięsa, szczególnie drobiowego. Kremy Galfrè, przygotowywane ze składników najwyższej jakości pozbawione są zagęszczaczy, barwników, konserwantów i glutenu, a także mleka i jego pochodnych.
Składniki: tuńczyk 40%, anchois 10%, oliwa z oliwek, koncentrat pomidorowy, wino, aromaty naturalne, sól, korektor kwasowości: kwas mlekowy .
Alergeny zaznaczono pogrubioną czcionką.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 712kJ/171kcal, tłuszcz 11g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,7g, węglowodany 2,9g, w tym cukry 2,8g, białko 15g, sól 8,2g.
Masa netto 140g.
Producent: Galfre', Piemont, Włochy