Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Pancetta stagionata - włoski boczek dojrzewający w plastrach
Masa netto: 50g
Pancetta stagionata - włoski boczek dojrzewający
Składniki: włoskie boczek wieprzowy, sól, dekstroza, sacharoza, przyprawy. Przeciwutleniacz: E301, konserwanty E252, E250.
Nie zawiera glutenu.
Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.
Linia krojonych wędlin "Panino" to przygotowane gotowe porcje plastrów na kanapkę (włoskie panino), pancetta sprawdzi się też do deski wędlin, jako typowo włoska aromatyczna przystawka, albo do przygotowania sosów makaronowych.
Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy
Masa netto: 50g
Pakowane próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: 20.11.2024