Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Prosciutto crudo - włoska szynka dojrzewająca, porcja w plastrach
Masa netto: 45g
Prosciutto crudo - włoska szynka dojrzewająca, porcja w plastrach
Składniki: udziec wieprzowy, sól, dekstroza, fruktoza, przyprawy. Przeciwutleniacz: E300, konserwanty E252, E250.
Nie zawiera glutenu.
Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.
Linia krojonych wędlin "Panino" to przygotowane gotowe porcje plastrów na kanapkę (włoskie panino), prosciutto crudo sprawdzi się też do deski wędlin, jako typowo włoska aromatyczna przystawka.
Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy
Masa netto: 45g
Pakowane próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: 20.11.2024