62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Salame tipo Milano w plastrach "PANINO" 50g

Salame tipo Milano - włoskie salami dojrzewające, porcja w plastrach.

Masa netto: 50g

  • 8,90 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Salame tipo Milano - włoskie salami wieprzowe dojrzewające, porcja w plastrach

Składniki: włoskie mięso wieprzowe, sól, dekstroza, fruktoza, przyprawy. Przeciwutleniacz: E301, konserwanty E252, E250.

Nie zawiera glutenu.

Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.

Linia krojonych wędlin "Panino" to przygotowane gotowe porcje plastrów na kanapkę (włoskie panino), sprawdzi się też do deski wędlin, jako typowo włoska aromatyczna przystawka.

Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy

Masa netto: 50g

Pakowane próżniowo.

Najlepiej spożyć przed: 20.11.2024

  • Apulia Food
  • Filippone
  • Happy Mama
  • Amedei
  • Sa Marigosa
  • Nord Salse
  • Deseo
  • Natural Boom
  • Tiberino
  • Acetaia Mussini
  • Fratelli CARLI
  • Eurocaf
  • San Giuliano
  • Le Veneziane
  • API Food
  • Quore Puro
  • Fattorie Fiandino
  • Frantoio Moscato
  • Ronco Luigina
  • NOVELLA
  • Mozzarisella
  • Dolcezze Del Forno
  • Bonfante
  • Marilungo Campofilone
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Verys
  • Inaudi
  • Blanco
  • PastaJesce
  • Le Asolane
  • Galfre'
  • Argiolas Formaggi
  • Madama Oliva
  • IAQUILAT
  • Bortolotti Salumi
  • BUSTI
  • Gusto Toscano
  • Simorgh S.N.C.
  • Galup
  • Pasta Bertoli
  • La Bottera
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Frescolat
  • iFerrari