Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Savoiardi - typowe włoskie biszkopty najlepsze do triamisu'
Masa netto: 400g
Savoiardi - włoskie biszkopty
Składniki: mąka pszenna miękka typ "00", cukier, jajka 26%, substancje spulchniające: węglan amonu, węglan sodu, syrop glukozowy, naturalne armonaty.
Może zawierać orzechy i mleko
Wartości odżywcze na 100g: energia 1603 kJ 378 kcal, tłuszcze: 3,3g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1 g, węglowodany 78,3g, w tym cukry 49,4g, błonnik 1,9g, białko 7,9g, sól 0,2g
Savoiardi to typowe włoskie biszkopty stosowane najczęściej do tiramisu, ale i jako słodka przekąska.
Masa netto: 400g
Wyprodukowano we Włoszech
Najlepiej spożyć przed: 30.09.2024