Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Śmietankowe masło z dodatkiem czarnych trufli
Masa netto: 100g
Masło "1889" śmietankowe z czarną truflą.
Delikatny smak śmietanki podkreślony czarną truflą.
Zawartość tłuszczu: 82%
Składniki: śmietanka pasteryzowana, mielone czarne trufle letnie (Tuber Aestivum Vitt) 1%.
Masło wytwarzane w rzemieślniczym trybie z odwirowanej śmietanki pasteryzowanej z mleka krów piemonckich, śmietanka pozostawiona do dojrzewania przez 72 godziny. Do śmietanki dodano czarną truflę.
Masło truflowe nada wspaniałego aromatu, jeśli dodacie go do risotta, makaronu jajecznego, grzanek.
Producent: Fattorie Fiandino, Piemont, Włochy
Masa netto: 100g
Należy spożyć do: 18.10.2024