Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Peperoncino Biologico - Ekologiczne papryczki chilli
Masa Netto : 25 g
Ekologiczne papryczki chilli
Składniki: pikantne papryczki peperoncino z certyfikowanych upraw ekologicznych
Wartości odżywcze na 100g: energia 1180 kcal, tłuszcz: 14,28 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,4g, węglowodany: 49,7g w tym cukry 7,19g, błonnik: 34,8, białko 13,46g, sól 1,6g
Pasaj do rolnictwa Rodziny Filippone pomogła założyć innowacyjną firmę , która dokonuje ponownego odkrycia najbardziej charakterystycznych , aromatycznych roślin śródziemnomorskich , takich jak Lawenda , szałwia , rozmaryn , oregano . liść laurowy . Produkcja roślin na farmie Gandolfo Filippone jest poparta certyfikatem rolnictwa ekologicznego
Papryczki chilli zawierają wiele minerałów i witamin , ponadto łagodzą ból i stany zapalne . Papryczkę chili można spożywać świeżą , suszoną , gotowana , wędzona oraz konserwowana w oliwie lub occie . Jednym z najbardziej pożądanych przepisów jest krem z papryczką chili do bruschette , przekąsek , sosów i past , a prawdziwa klasyką kuchni włoskiej jest makaron z czosnkiem , oliwa i papryczka chili .
Producent : Filippone, Sycylia, Włochy