Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Sos pomidorowy z tuńczykiem, oliwkami i kaparami
Masa netto: 270g
Sos pomidorowy z tuńczykiem, oliwkami i kaparami
Składniki: pulpa pomidorowa 55%, tuńczyk 17%, cebula 7%, oliwki drylowane 6%, suszone pomidory 4%, oliwa z oliwek, białe wino, kapary 2%, sól, pietruszka 1%, czosnek, pieprz, ocet winny, aromaty naturalne. Regulator kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy. Przeciwutleniacz: kwas askorbinowy. Może zawierać jaja i seler naciowy. Może zawierać fragmenty pestek z oliwek.
Przechowywać w chłodnym miejscu z dala od światła.
Przygotowany z przecieru pomidorowego, delikatnego, kruchego, delikatnego tuńczyka, z oliwkami i kaparami - jak domowy sos, wolno gotowany wg tradycyjnych receptur z najlepszej jakości produktów, gęsty, aromatyczny, z dużą ilością tuńczyka. Dla tych, którzy kochają autentyczne smaki morza.
Będzie świetny oczywiście jako dodatek do Waszego makaronu, ale także warto go spróbować na bruschetcie, do zapiekanych warzyw (np. białej cebuli z pieca), do ryżu, czy kuskusu.
Masa netto: 270g
Producent: Fratelli Carli, Luguria, Włochy