Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Composta Rossa Piccante - konfitura z papryki, jabłek i cebuli w słoiczku z ozdobnym wieczkiem
Masa netto 110g
Composta Rossa Piccante - konfitura z papryki, jabłek i cebuli w słoiczku z ozdobnym wieczkiem
Składniki: papryka czerwona 36%, cukier, jabłka, cebula, pikantne papryczki peperoncino, sos balsamiczny, świeży imbir, olej, czosnek.
Cukry łącznie: 25g/100g.
Owoce użyte do wyprodukowania 100 produktu: 81g.
Masa netto 110 g.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 148kcal/628kJ, tłuszcze 0g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0g, węglowodany 35g, w tym cukry 31g, białko 1g, sól 1,44g.
Ta pikantna, słodka konfitura będzie świetnym dodatkiem szczególnie do mięs, ale i do serów, nada wyraźnego, pikantnego smaku.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Happy Mama, Włochy.