Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Konfitura z wiśni i czekolady
Masa netto 220g
Konfitura z wiśni i czekolady
Składniki: wiśnie 50%, jabłka 25%, cukier 20%, czekolada 5%.
Cukry łącznie: 38,1g/100g.
Konfitury jak od mamy, z domowej spiżarni, wyłącznie naturalne, wyselekcjonowane składniki. Konfitura bananowo-czekoladowa sprawdzi się do deserów, ciast, naleśników, czy po prostu na kromkę świeżego chleba.
Masa netto 220 g.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 200kcal/845kJ, tłuszcze 3,9g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,4g, węglowodany 39,5g, w tym cukry 38,1g, białko 1,7g, sól 0,02g.
Wyprodukowano we Włoszech
Najlepiej spożyć przed: 1/2026