Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Mostarda z białego arbuza
Masa netto: 100g
Mostarda z białego arbuza w słoiczku z ozdobnym wieczkiem
Składniki: biały arbuz 72%, cukier, skórka cytryny bio, esencja gorczycowa.
Cukry łącznie: 58g/100g.
Mostarda to specjał z północnych Włoch, charakterystyczny dla Cremony w regionie Lombardii. To mix owocowy z dodatkiem esensji musztardowej. Słodko-musztardowy smak sprawdza się jako dodatek do deski serów, wędlin i gotowanych mięs. Nasza mostarda z kawałkami białego arbuza (owoc regionalny producenta Happy Mama) zaskoczy was strukturą i ciekawym, pikantno-słodkim smakiem. Jest wytwarzana jak u mamy, wyłącznie z naturalnych składników.
Owoce użyte do wyprodukowania 100 produktu: 141g.
Masa netto 100 g.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 200kcal/837kJ, tłuszcze 0,03g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0g, węglowodany 61g, w tym cukry 56g, białko 0, 8g, sól 1g. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Happy Mama, Włochy.
Najlepiej spożyć przed:06.2023