62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Fileciki z anchois w oliwie z oliwek - 560g

Anchois - fileciki z sardeli w oliwie z oliwek.
Masa netto: 560g

  • 137,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Inaudi
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Fileciki z anchois - czyli sardele, w oliwie extra vergine z oliwek.

Składniki: fileciki anchois solone 60%, oliwa z oliwek 40%

Ręcznie obrabiane, filetowane i układane w słoikach. Bez glutenu.

Anchois, po włosku acciughe, to typowy składnik kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdzą się do sosów makaronowych, wystarczy kilka sztuk, aby wzmocnić smak dania. Idealne jako gotowa przekąska lub do wykorzystania do przygotowania różnych przepisów. Bardzo dobre również do bruschetty, pieczonej papryki, sałatek, czy pizzy.

Masa netto: 560g

Producent: Inaudi, Piemont, Włochy

  • Bonfante
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Verys
  • Le Veneziane
  • San Giuliano
  • Streglio
  • IAQUILAT
  • OPERA 140
  • Eurocaf
  • Simorgh S.N.C.
  • Dolcezze Del Forno
  • Pasta Bertoli
  • API Food
  • Happy Mama
  • Gusto Toscano
  • NOVELLA
  • Mozzarisella
  • Tiberino
  • Amedei
  • BUSTI
  • Apulia Food
  • Galfre'
  • Fratelli CARLI
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Bortolotti Salumi
  • Filippone
  • Fattorie Fiandino
  • Nord Salse
  • Frantoio Moscato
  • Inaudi
  • Quore Puro
  • La Bottera
  • iFerrari
  • Frescolat
  • PastaJesce
  • Ronco Luigina
  • Madama Oliva
  • Sa Marigosa
  • Deseo
  • Natural Boom
  • Galup
  • Argiolas Formaggi
  • Marilungo Campofilone
  • Acetaia Mussini
  • Le Asolane