62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Fileciki z anchois w oliwie z oliwek - 560g

Anchois - fileciki z sardeli w oliwie z oliwek.
Masa netto: 560g

  • 137,00 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Inaudi
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Fileciki z anchois - czyli sardele, w oliwie extra vergine z oliwek.

Składniki: fileciki anchois solone 60%, oliwa z oliwek 40%

Ręcznie obrabiane, filetowane i układane w słoikach. Bez glutenu.

Anchois, po włosku acciughe, to typowy składnik kuchni śródziemnomorskiej. Świetnie sprawdzą się do sosów makaronowych, wystarczy kilka sztuk, aby wzmocnić smak dania. Idealne jako gotowa przekąska lub do wykorzystania do przygotowania różnych przepisów. Bardzo dobre również do bruschetty, pieczonej papryki, sałatek, czy pizzy.

Masa netto: 560g

Producent: Inaudi, Piemont, Włochy

  • Madama Oliva
  • Sa Marigosa
  • PastaJesce
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Frantoio Moscato
  • Nord Salse
  • BUSTI
  • Marilungo Campofilone
  • IAQUILAT
  • Happy Mama
  • Le Veneziane
  • API Food
  • Fattorie Fiandino
  • Filippone
  • Blanco
  • Tiberino
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Argiolas Formaggi
  • Galfre'
  • Le Asolane
  • Fratelli CARLI
  • Inaudi
  • San Giuliano
  • NOVELLA
  • Verys
  • Apulia Food
  • Simorgh S.N.C.
  • Mozzarisella
  • Dolcezze Del Forno
  • La Bottera
  • iFerrari
  • ManaPulia
  • Galup
  • Eurocaf
  • Frescolat
  • Gusto Toscano
  • Amedei
  • Pasta Bertoli
  • Deseo
  • Bonfante
  • Quore Puro