Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Pesto genueńskie - klasyczne z bazylią z Genui z apelacją DOP (Chroniona Nazwa Pochodzenia)
Masa netto:180g
Pesto Genovese - Klasyczne pesto z liguryjskie – z bazylią posiadającą apelację pochodzenia DOP Liguria (Chroniona Nazwa Pochodzenia).
Składniki: oliwa z oliwek, bazylia z Genui z apelacją pochodzenia DOP 22%, orzechy nerkowca, ser, sól morska, czosnek, orzeszki piniowe
Może zawierać orzechy
Produkt bezglutenowy. Naturalny, bez sztucznych dodatków, aromatów, barwników.
Oprócz tradycyjnego zastosowania do dań makaronowych, pesto świetnie pasuje do bruschetty, pizzy, kanapek, przekąsek, dań mięsnych.
Słoik, masa netto: 180g
Producent; Inaudi, Piemont, Włochy