Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Serca karczochów w oliwie z oliwek - wyselekcjonowane, najbardziej delikatne serca karczochów rzymskich w oliwie z oliwek z dodatkiem octu winnego to świetna, typowo włoska przystawka.
Słoik masa netto: 280g.
Serca karczochów w oliwie z oliwek - wyselekcjonowane, najbardziej delikatne serca karczochów rzymskich w oliwie z oliwek z dodatkiem octu winnego to świetna, typowo włoska przystawka.
Składniki: karczochy 65%, oliwa z oliwek 34%, ocet winny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Wartości odżywcze: kalorie 530kJ/128kcal, białka 2,3g, węglowodany 4,5g: cukry 3,4g, tłuszcze 10g: kwasy tłuszczowe 1,5g, sól 1,8g. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto 280g.
Produkt bezglutenowy.
Zastosowano je w przepisie Atelier Smaku na pizzę; przepis dostępny na naszym kanale Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=ezS0AlfEeKk&list=PLa2WmP5CFuhZ58DQFdupi4yKBBdrLsP87