Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Crema Di Aglio - sos czosnkowy
Masa netto 180 g
Crema di Aglio - krem czosnkowy
Doskonale nadaje się do przygotowywania kanapek na aperitify, bruschettę, sosy do makaronów, ale także do aromatyzowania zup. Krem dodaje delikatnego, czosnkowego aromatu.
Składniki: czosnek 63%, oliwa z oliwek, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz, kwas askrobinowy
Produkt bezglutenowy
Masa netto: 180g
Wartości odżywcze w 100 g : wartość energetyczna 1715kj/414kcal, tłuszcz 35g ,w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5,3g, węglowodany 20g, w tym cukry 0,6g, białko 4,1g , sól 1,9g
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu kilu dni.
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu
Producent: Inaudi, Piemont, Włochy