Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ser podpuszczkowy z 3 mlek
Masa netto: 250g
Pagliettin Naturale - ser podpuszczkowy z mleka krowiego, owczego i koziego ze skórką pleśniową
Składniki: mleko krowie , mleko kozie , mleko owcze, podpuszczka , sól, kultury bakterii mlekowych
Ser podpuszczkowy miękki wytwarzany w trzech rodzajów mleka: krowiego, owczego i koziego, delikatny, śmietankowy smak, skórka pleśniowa.
Wytwarzany w piemonckiej rodzinnej serowarni La Bottera, położonej w malowniczym regionie Langhe wpisanym na listę światowego dziedzictwa Unesco. Cały proces wytwarzania odbywa się wg tradycyjnych metod, zgodnie z duchem slow life. Serowarnia posiada także swoje gospodarstwo agroturystyczne oraz restaurację.
Ser będzie świetnie smakował po prostu z dodatkiem pieczywa, urozmaici Waszą deskę serów.
Producent: La Bottera, Piemont, Włochy
Masa netto: 250g
Należy spożyć do: 10.12.2023