62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Paglietin Naturale - ser z 3 mlek, 280g

Ser podpuszczkowy z 3 mlek

Masa netto: 250g

  • 23,30 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pagliettin Naturale - ser podpuszczkowy z mleka krowiego, owczego i koziego ze skórką pleśniową

Składniki: mleko krowie , mleko kozie , mleko owcze, podpuszczka , sól, kultury bakterii mlekowych

Ser podpuszczkowy miękki wytwarzany w trzech rodzajów mleka: krowiego, owczego i koziego, delikatny, śmietankowy smak, skórka pleśniowa.

Wytwarzany w piemonckiej rodzinnej serowarni La Bottera, położonej w malowniczym regionie Langhe wpisanym na listę światowego dziedzictwa Unesco. Cały proces wytwarzania odbywa się wg tradycyjnych metod, zgodnie z duchem slow life. Serowarnia posiada także swoje gospodarstwo agroturystyczne oraz restaurację.

Ser będzie świetnie smakował po prostu z dodatkiem pieczywa, urozmaici Waszą deskę serów.

Producent: La Bottera, Piemont, Włochy

Masa netto: 250g

Należy spożyć do: 10.12.2023

  • Acetaia Mussini
  • Argiolas Formaggi
  • Ronco Luigina
  • Dolcezze Del Forno
  • Natural Boom
  • Eurocaf
  • IAQUILAT
  • Fratelli CARLI
  • Le Veneziane
  • Gusto Toscano
  • Blanco
  • Pasta Bertoli
  • Fattorie Fiandino
  • PastaJesce
  • San Giuliano
  • Nord Salse
  • iFerrari
  • Bortolotti Salumi
  • Mozzarisella
  • Filippone
  • Inaudi
  • Happy Mama
  • Deseo
  • BUSTI
  • Tiberino
  • Galup
  • NOVELLA
  • Frantoio Moscato
  • Madama Oliva
  • Galfre'
  • La Bottera
  • API Food
  • Amedei
  • Bonfante
  • Quore Puro
  • Sa Marigosa
  • Apulia Food
  • Marilungo Campofilone
  • Le Asolane
  • Verys
  • Simorgh S.N.C.
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Frescolat