Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Anellini - drobny makaron bezglutenowy kukurydziany o kształcie kółeczek.
Masa netto 250 g.
Anellini - drobny makaron bezglutenowy kukurydziany o kształcie kółeczek.
Składniki: mąka kukurydziana włoska, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych pochodzenia roślinnego.
Produkt posiada certyfikowane oznaczenie przekreślonego kłosa.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna: 335 Kcal, białka: g 6,45, węglowodany: g 79,12, cukry: 0,60g, tłuszcze: g 0,95, kwasy tłuszczowe 0,14g, błonnik 2,00g, sól 0,03g.
Makaron najlepiej nadaje się do zup.
Masa netto 250 g.
Producent: Molino di Ferro, Włochy