Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Bezglutenowe pierożki tortelloni z ricottą i szpinakiem
Masa netto: 250g
Bezglutenowe tortelloni z ricottą i szpinakiem - pierożki bezglutenowe
Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, jaja, tarty ser (mleko, sól, podpuszczka, lizozym jaja), ricotta 7,5% (serwatka (z mleka), mleko, śmietana (z mleka), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), serwatka (z mleka), białka jaj, śmietana (z mleka), błonnik roślinny, sól, olej słonecznikowy, szpinak 1%, dekstroza, oliwa z oliwek extravergine, aromaty, zagęstniki: guma xantan, naturalny ekstrakt z oliwek, gałka muszkatołowa, cebula, czosnek, konserwant: sorbinian potasu.
Może zawierać: ryby, orzechy, seler, siarczany i soję.
Produkt posiada oznaczenie przekreślonego kłosa.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1405kJ/334kcal, tłuszcze 11g, w tym kwasy tłuszczowe 5,7g, węglowodany 49g, w tym cukry 5g, białko 9g, sól 2,5g.
Sposób przygotowania (na jedną porcję - 250g): doprowadź nieposoloną wodę do wrzenia i wrzuć do niej tortellini. Gotuj przez 2-3 minuty, odcedź i podawaj z ulubionym sosem lub oliwą :)
Masa netto 250g
Producent: Molino di Ferro, Włochy
Najlepiej spożyć przed: 16.02.2025