Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Ciastka bezglutenowe z kroplami czekolady, marki Le Veneziane
Masa netto: 250g
Ciastka bezglutenowe z kroplami czekolady Le Veneziane
Składniki: mąka kukurydziana 29,9%, skrobia kukurydziana, cukier, syrop glukozowy, krople czekoladowe 10,4% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny) olej słonecznikowy, masło, maltodekstryna, błonnik roślinny (bambus i babka płesznik) środki spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan sodu, difosforan, sól, aromaty, emulgator: lecytyna sojowa.
Może zawierać: orzechy, orzechy arachidowe.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna: 475 kcal, tłuszcze 18,4g, węglowodany 71,76g w tym cukry 23,74g, białko 3,29g, sól 0,71g
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250g
Producent: Molino di Ferro, region Veneto, Włochy