Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Mini Grissini Le Venezaine - bezglutenowe paluszki z mąki kukurydzianej z sezamem i nasionami chia.
Masa netto: 250 g
Mini Grissini Le Venezaine - bezglutenowe paluszki z mąki kukurydzianej z sezamem i nasionami chia.
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ziemniaczana, mąka kukurydziana 12,4%, oliwa extra vergine z oliwek, olej palmowy, ziarna sezamu 3,3%, nasiona chia 0,8% (Salvia Hispanica), błonnik z ziaren babki płesznika, syrop glukozowy, sól, środki spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), difosforan, lecytyna sojowa, aromaty.
Grissini to obowiązkowy dodatek do wszelkich włoskich przystawek, desek serów czy wędlin. Małe chrupiące paluszki świetnie zastępują tradycyjne pieczywo.
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250 g
Producent: Molino di Ferro, Włochy