Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Mini Grissini Le Venezaine - paluszki z mąki kukurydzianej bezglutenowe.
Masa netto: 250 g
Mini Grissini Le Venezaine - paluszki z mąki kukurydzianej bezglutenowe.
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ziemniaczana, mąka kukurydziana 13%, oliwa extra vergine z oliwek 5,8%, olej palmowy, błonnik z ziaren babki płesznika, syrop glukozowy, sól, środki spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), difosforan, lecytyna sojowa, aromaty.
Grissini to obowiązkowy dodatek do wszelkich włoskich przystawek, desek serów czy wędlin. Małe chrupiące paluszki świetnie zastępują tradycyjne pieczywo.
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250 g
Producent: Molino di Ferro, Włochy