Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Mini Grissini Le Veneziane - bezglutenowe paluszki z mąki kukurydzianej z rozmarynem.
Masa netto: 250 g
Mini Grissini Le Veneziane - bezglutenowe paluszki z mąki kukurydzianej z rozmarynem.
Składniki: skrobia kukurydziana, mąka ziemniaczana, mąka kukurydziana 12,9%, mąka ryżowa, olej roślinny palmowy, oliwa extra vergine z oliwek, rozmaryn 0,7%, błonnik z ziaren babki płesznika, syrop glukozowy, sól, środki spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan sodu (soda oczyszczona), difosforan, lecytyna słonecznikowa, aromaty.
Grissini to obowiązkowy dodatek do wszelkich włoskich przystawek, desek serów czy wędlin. Małe chrupiące paluszki świetnie zastępują tradycyjne pieczywo.
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250 g
Producent: Molino di Ferro, Włochy