Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Munaretti - bezglutenowe ciastka zbożowe z pełnoziarnistą gryką, marki Le Veneziane
Masa netto: 250g
Munaretti - bezglutenowe ciastka zbożowe z pełnoziarnistą gryką
Składniki 35% mąka kukurydziana, cukier trzcinowy, skrobia kukurydziana, syrop glukozowy, masło, 5% mąka gryczana, olej słonecznikowy, 3% mąka jaglana, maltodekstryna, błonnik psyllium, substancje spulchniające: węglan amonu, wodorowęglan sodu, difosforan, sól, aromaty , emulgator: lecytyna sojowa. Może zawierać orzechy.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 453 kcal, tłuszcze 13,46g, węglowodany 76,11 w tym cukry 20,19g, białko 4,82g, sól 0,75g
Posiadają licencjonowany znak przekreślonego kłosa.
Masa netto: 250g
Producent: Molino di Ferro, Veneto, Włochy