Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Sugo al Tartufo - bezglutenowy sos pomidorowo-truflowy
Masa netto 180g
Składniki: pulpa pomidorowa (76%), oliwa z oliwek extra vergine, cebula, koncentrat pomidorowy, sól, trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) (0,5%), czosnek, pieprz, aromat.
Może zawierać orzechy i mleko.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia: 494kJ/119kcal, tłuszcz 10g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 1,5g, węglowodany 5,6g, w tym cukry 3,8g, białko 1g, sól 0,78g
Produkt bezglutenowy.
Masa netto: 180g
Pesto świetnie nadaje się do makaronów, ale i do mięs, grzanek, bruschetty. Nie wymaga podgrzewania.
Wyprodukowano we Włoszech.