Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Kalafior w oleju słonecznikowym
Masa netto: 1600g
Kalafior z upraw na Sardynii w oleju słonecznikowym.
Chrupiące różyczki kalafiora w oleju słonecznikowym z dodatkiem octu winnego i mieszanki aromatycznych przypraw stanowią idealną przekąskę, dodatek do sałatki, jako dish side do dań obiadowych, do sałatek na bazie ryżu. Proponujemy wypróbować sałatki z kalafiorem z dodatkiem tuńczyka, albo z anchois, kaparami i oliwkami.
Składniki: kalafior 65%, olej słonecznikowy, papryczka peperoncino, aromaty roślinne, ocet winny, sól, regulator kwasowości: kwasy cytrynowy i mlekowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto 1600 g.
Producent: Sa Marigosa, Sardynia, Włochy