Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Masło śmietankowe z dodatkiem szałwi
Masa netto: 80g
Masło śmietankowe z dodatkiem szałwi
Delikatny smak śmietanki podkreślony aromatyczną szałwią.
Zawartość tłuszczu: minimum 80%
Masło wytwarzane w rzemieślniczym trybie z odwirowanej śmietanki pasteryzowanej z mleka krów piemonckich, śmietanka pozostawiona do dojrzewania przez 72 godziny.
Składniki: śmietanka (mleko) odwirowana i pasteryzowana (pochodzenie mleka: Włochy), szałwia ( 2%), sól morska. Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 3002kJ/730kcal, tłuszcz 80g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 47g, węglowodany 1,5g, w tym cukry 1,5g, białko 1g, sól 1,2 g.
To masło sprawdzi się jako dodatek do makaronu, wystaczy dodać je do ugotowanego makaronu, posypać parmezanem i danie gotowe! Oczywiście, będzie pyszna także na kanapce, czy grzance.
Masa netto: 80 g. Przechowywać temperaturze od +1 do +6 C
Wyprodukowano we Włoszech.