Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Miele di Acacia al Tartufo - Miód akacjowy z dodatkiem trufli. Świetny jako dadatek do serów czy włoskiej "słoniny" - lardo.
Słoik 120g
Miele di Acacia al Tartufo Miód akacjowy z dodatkiem trufli.
Świetny jako dodatek do serów czy włoskiej "słoniny" - lardo.
Składniki: miód akacjowy, trufle (Tuber aestivum e albidum) 1,5%, aromaty. Nie zawiera konserwantów i barwników. Produkt bezglutenowy.
Wartości odżywcze w 100g produktu: energia 1377kJ/324kcal, tłuszcz 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 81g, w tym cukry 81g, biało 0g, sól 0g. Masa netto 120g.
Producent: INAUDI, Włochy