Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Włoska mortadella, porcja w plastrach
Masa netto: 60g
Mortadella włoska w plastrach.
Składniki: włoskie mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, aromaty, dekstroza, przyprawy. Przeciwutleniacz: E301, konserwant E250, stabilizator E451.
Nie zawiera glutenu.
Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.
Linia krojonych wędlin "Panino" to przygotowane gotowe porcje plastrów na kanapkę (włoskie panino), sprawdzi się też do deski wędlin, jako typowo włoska aromatyczna przystawka.
Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy
Masa netto: 60g
Pakowane próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: 31.10.2024