Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Mostarda z pomarańczy i cedru
Masa netto: 220g
Mostarda pomarańczowo-cedrowa w słoiczku
Składniki: pomarańcza 45%, cedr 10%, cukier, esencja gorczycowa.
Mostarda to specjał z północnych Włoch, charakterystyczny dla Cremony w regionie Lombardii. To mix owocowy z dużymi kawałkami owoców z dodatkiem esensji musztardowej. Słodko-musztardowy smak sprawdza się jako dodatek do deski serów, wędlin i gotowanych mięs. Nasza mostarda owocowa jest wytwarzana jak u mamy, wyłącznie z naturalnych składników.
Masa netto 220 g.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 940kJ/225 kcal tłuszcze 0,1g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,1g, węglowodany 60g, w tym cukry 55g, białko 0,4g, sól 0,1g. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Happy Mama, Włochy.
Najlepiej spożyć przed: data podana na opakowaniu.