Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Naturalna konfitura z owoców granatu bez cukru
Masa netto: 200g
Konfitura z owoców granatu bez dodatku cukru
Składniki: sok z granatów (65%), cukier trzcinowy, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, sok cytrynowy.
Konfitura wytwarzana jest z 65% czystego soku z owoców granatu ze zrównoważonych, ekologicznych upraw w sadach otaczających firmę wytwórcy w regionie Apulia.
Owoc granatu to prawdziwy eliksir długowieczności, jest naturalnym źródłem przeciwutleniaczy, bogaty w witaminy A,C,E,K, białko i sole mineralne.
Konfitura z granatów będzie idealna do smarowania pieczywa, tostów, aby zdrowo i naturalnie rozpocząć dzień. Może stanowić również dodatek do serów półtwardych i dojrzewających.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 175kcal – 734kJ; Białko: 0,3g, Tłuszcz: 0g; w tym nasycone 0g; Węglowodany 43,3g, w tym cukry 36,6g; sól: 0g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w przeciągu kilku dni.
Masa netto: 200g
Producent: MASSERIA FRUTTIROSSI SRL, Apulia, Włochy