Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Oliwa z oliwek extra vergine niefiltrowana
Objętość: 500 ml
Oliwa z oliwe extravergine Niefiltrowana.
Oliwa najwyższej jakości ze 100% oliwek włoskich, odmiany sardyńska Bosana, Coratina oraz Ogliarola.
Tłocznia oliw San Giuliano znajduje się na Sardynii, w malowniczym mieście Alghero, od lat wytwarza najwyższej jakości oliwy z oliwek extra vergine.
Oliwa Niefiltrowana zachowuje wszystkie cechy i właściwości odżywcze oliwek, jak polifenole i witamina E. Oliwa jest gęsta, mętna co charakteryzuje oliwy niefiltrowane, posiada owocowy aromat dojrzałych oliwek z nutami pomidorów i ziół.
Sprawdzi się na surowo do sałatek, bruschetty, jak i do przygotowywania sosów, do zup warzywnych i w towarzystwie czerwonego mięsa.
Butelka z ciemnego zielonego szkła.
Objętość: 500 ml
Producent: San Giuliano, Sardynia, Włochy