Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Oliwki czarne włoskie bez pestek z dodatkiem oregano i pikantnych papryczek peperoncino
Masa netto: 300g (po odsączeniu 140g)
Olive Nere Denocciolate Italiane Origano e Peperoncino
Delikatny, lekko słodko-gorzki smak marynowanych oliwek Leccino w połączeniu z oregano i papryczką chili tworzy klasyczne śródziemnomorskie połączenie. Te oliwki są pyszne same w sobie, ale również niezwykle wszechstronne w kuchni. Oliwki są fermentowane naturalnie metodą grecką.
Składniki: Oliwki (46%), woda, papryczka chili (1,9%), sól, oregano (0,5%); substancja zakwaszająca: kwas mlekowy
Wartości odżywcze: wartości odżywcze w 100 g : energia 187 kj/770 kcal, tłuszcze 19,00g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5,60g , węglowodany 1,40 g, w tym cukry 0g, błonnik 3,40g, białko 0,80g, sól 2,50g.
Nowa gama oliwek bez pestek firmy Madama Oliva z dodatkiem ziół i przypraw, to nieodzowny dodatek na wszelkiego rodzaju party, aperitify, kolacje z przyjaciołmi. Sprawdzą się jako przekąska, a także do sosów, sałatek, pizzy i innych dań.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto: 290g
Producent: Madama Oliva, region Abruzja, Włochy