Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Oliwki zielone odmiany Cerignola, w zalewie, z pestką
Masa netto: 190g
Oliwki zielone odmiany Cerignola z regionu Apulii, całe, w zalewie.
Duże, mięsiste, o delikatnym smaku, świetne jako przekąska, dodatek do sałatek.
składniki : oliwki , woda , sól kwas mlekowy , kwas askorbinowy
wartości odżywcze w 100 g : energia 512kj/125kcal , tłuszcz 12g , w tym nasycone kwasy tłuszczowe 2,3g , węglowodany 1,2g, w tym cukry 0 g , błonnik 4,2g, białko 0,8g, sól 2,7 g
Bez sztucznych dodatków, konserwantów, barwników
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto: 190g
Producent: Madama Oliva, Rzym, Włochy