Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Oliwki zielone włoskie bez pestek z dodatkiem cytryny i pikantnych papryczek peperoncino
Masa netto: 300g (po odsączeniu 140g)
Olive Verdi Denocciolate Italiane con Limone e Peperoncino
Oliwki zielone włoskie z dodatkiem cytryny i pikantnych papryczek peperoncino, bez pestek, w zalewie.
Oliwki włoskie odmiany Nocellara del Belice, kwintesencja włoskich oliwek stołowych, o słodkim, lekko gorzkawym smaku, idealnie komponują się z pikantnością papryczki chili i świeżą nutą skórki cytrynowej. Połączenie nie do odparcia.
Składniki: Oliwki (46%), woda, skórka cytryny (2,3%), papryczka peperoncino (1,9%), sól; substancja zakwaszająca: kwas mlekowy; substancja przeciwutleniająca: kwas askorbinowy
Wartości odżywcze: wartości odżywcze w 100 g : energia 135 kj/557 kcal, tłuszcze 13,00g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 4,60g , węglowodany 2,10 g, w tym cukry 0g, błonnik 3,30g, białko 0,80g, sól 1,90g.
Nowa gama oliwek bez pestek firmy Madama Oliva z dodatkiem ziół i cytrusów, to nieodzowny dodatek na wszelkiego rodzaju party, aperitify, kolacje z przyjaciołmi. Sprawdzą się jako przekąska, a także do sosów, czy sałatek.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto: 290g
Producent: Madama Oliva, region Abruzja, Włochy