Masz pytanie? 62 735 64 84
info@kuchnia-wloska.com.pl
Oliwki zielone Castelvetrano bez pestek z dodatkiem różowego pieprzu i rozmarynu
Masa netto: 300g (po odsączeniu: 140g)
Olive Verdi Denocciolate Italiane con Pepe Rosa e Rosmarino
Zielone oliwki Castelvetrano uprawiane we Włoszech z dodatkiem różowego pieprzu i rozmarynu - w zalewie, bez pestek
Delikatny, lekko maślany smak oliwek Castelvetrano z subtelną goryczką, podkreślony jest pikantną słodyczą różowego pieprzu i aromatami rozmarynu. Wyraziste i smaczne połączenie.
Składniki: oliwki (46%), woda, sól, różowy pieprz (0,7%), rozmaryn (0,5%); substancja zakwaszająca: kwas mlekowy; substancja przeciwutleniająca: kwas askorbinowy
Wartości odżywcze: wartości odżywcze w 100 g : energia 146 kj/603 kcal, tłuszcze 14,00g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe 5,30g , węglowodany 2,50 g, w tym cukry 0g, błonnik 3,60g, białko 0,80g, sól 2,60g.
Nowa gama oliwek bez pestek firmy Madama Oliva z dodatkiem ziół i przypraw, to nieodzowny dodatek na wszelkiego rodzaju party, aperitify, kolacje z przyjaciołmi. Sprawdzą się jako przekąska, a także do sosów, czy sałatek.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Masa netto: 290g
Producent: Madama Oliva, region Abruzja, Włochy