Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Dojrzewający ser pecorino toscano - owczy z czarnymi truflami
Masa netto: ok. 280g
Pecorino z czarnymi truflami - dojrzewający ser podpuszczkowy z mleka owczego
Składniki: owcze mleko pasteryzowane, trufla czarna 1%, sól, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (zawiera laktozę z mleka), substancje konserwujące na skórce: E235, E202, skórka niejadalna
Caseificio Busti to rodzinna serowarnia, która powstała w 1955r., jest położona na malowniczych toskańskich wzgórzach niedaleko miasta Volterra, mleko owcze pochodzi wyłącznie z Toskanii. Specjalizuje się w wytwarzaniu głównie serów owczych - pecorini, wg najlepszych toskańskich tradycji i metod.
Aby zagwarantować dostawę w odpowiedniej temperaturze zalecamy zakup pudełka styropianowego, do którego dołączamy tzw. suchy lód:
https://kuchnia-wloska.com.pl/pudelko-styropianowe-do-zabezpieczenia-produktow.html
Producent: Busti, Toskania, Włochy
Opakowanie próżniowe, masa netto ok. 280g (+/-20g)
Najlepiej spożyć przed: 06.11.2024