62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pancetta stagionata - włoski boczek w plastrach "Panino", 50g

Pancetta stagionata - włoski boczek dojrzewający w plastrach

Masa netto: 50g

 

  • 8,90 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pancetta stagionata - włoski boczek dojrzewający

Składniki: włoskie boczek wieprzowy, sól, dekstroza, sacharoza, przyprawy. Przeciwutleniacz: E301, konserwanty E252, E250.

Nie zawiera glutenu.

Bortolotti Salumi to rodzinna firma, której działalność rozpoczęła się w 1930 roku od sklepiku spożywczego. Aktualnie jest nowoczesną wytwórnią mięsnych produktów, którą prowadzi pan Mario Bortolotti z synami. Zakład położony jest w maleńkiej miejscowości Cene w Dolinie Seriana w regionie Lombardii, otoczony górami, wzgórzami i lasami. Wszystkie specjały wytwarzane są wg tradycyjnych receptur pochodzących zarówno z Lombardii, jak i z całych Włoch.

Linia krojonych wędlin "Panino" to przygotowane gotowe porcje plastrów na kanapkę (włoskie panino), pancetta sprawdzi się też do deski wędlin, jako typowo włoska aromatyczna przystawka, albo do przygotowania sosów makaronowych.

Producent: Bortolotti Salumi, Lombardia, Włochy

Masa netto: 50g

Pakowane próżniowo.

Najlepiej spożyć przed: 20.11.2024

  • iFerrari
  • Apulia Food
  • Eurocaf
  • Natural Boom
  • Galfre'
  • San Giuliano
  • Le Veneziane
  • Ronco Luigina
  • Frantoio Moscato
  • Verys
  • PastaJesce
  • Fratelli CARLI
  • Inaudi
  • Blanco
  • Filippone
  • Simorgh S.N.C.
  • NOVELLA
  • Fattorie Fiandino
  • Pasta Bertoli
  • Deseo
  • Galup
  • Le Asolane
  • La Bottera
  • Sa Marigosa
  • Dolcezze Del Forno
  • Bonfante
  • Happy Mama
  • Marilungo Campofilone
  • Madama Oliva
  • Bortolotti Salumi
  • Mozzarisella
  • BUSTI
  • Nord Salse
  • Amedei
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • API Food
  • Tiberino
  • Quore Puro
  • Frescolat
  • IAQUILAT
  • Gusto Toscano
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Acetaia Mussini
  • Argiolas Formaggi