62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pandolcino Genovese - tradycyjne ciasto liguryjskie z oliwą z oliwek i kandyzowanymi owocami, Carli 250g

Pandolcino Genovese - tradycyjne ciasto liguryjskie z oliwą z oliwek i kandyzowanymi owocami, Carli 250g

  • 33,50 zł 25,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pandolcino Genovese - tradycyjne ciasto liguryjskie z oliwą z oliwek i kandyzowanymi owocami, Carli 250g

Tradycyjne ciasto kruche zostało wzbogacone oliwą z oliwek extra vergine zamiast masła, użyto jajek od kur z wolnego wybiegu, najwyższej jakości naturalnie kandyzowane skórki pomarańczy, jabłka, gruszki, ananas, rodzynki, orzeszki pinii.

Uważa się, że Pandolce narodziło się z inicjatywy doża Andrei D'Oria z Genui, który ogłosił konkurs wśród ówczesnych cukierników na stworzenie bogatego w składniki deseru, pożywnego i długotrwałego, którym żeglarze będą mogli delektować się podczas długich rejsów. 

Pandolcino to wersja mini tradycyjnego ciasta Pandolce.

Masa netto: 250g

Producent: Fratelli Carli, Liguria, Włochy

Najlepiej spożyć przed: 03.02.2025

  • Acetaia Mussini
  • Sa Marigosa
  • Bortolotti Salumi
  • Simorgh S.N.C.
  • Nord Salse
  • Tiberino
  • Bonfante
  • Le Asolane
  • Fratelli CARLI
  • PastaJesce
  • IAQUILAT
  • iFerrari
  • Filippone
  • Pasta Bertoli
  • Fattorie Fiandino
  • Frantoio Moscato
  • Dolcezze Del Forno
  • Argiolas Formaggi
  • Natural Boom
  • Frescolat
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Quore Puro
  • San Giuliano
  • Le Veneziane
  • Verys
  • Apulia Food
  • Inaudi
  • Marilungo Campofilone
  • Amedei
  • Mozzarisella
  • BUSTI
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Madama Oliva
  • Streglio
  • Deseo
  • Ronco Luigina
  • Gusto Toscano
  • API Food
  • La Bottera
  • NOVELLA
  • Happy Mama
  • Blanco
  • Eurocaf
  • Galup
  • Galfre'