62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Panettone Gruszka i Czekolada, Galup, 750g

Panettone Pere e Cioccolato  - włoska babka drożdżowa z gruszkami i białą czekoladą

Masa netto: 750g 

  • 93,50 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Panettone Pere e Cioccolato - babka drożdżowa panettone z gruszkami i czekoladą. 

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro według tradycyjnych receptur od 1922 roku. Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

Babki są ręcznie pakowane.

Panettone Pere e Cioccolato zawiera kandyzowane gruszki, kawałki ciemnej czekolady w cieście, jest pokryta chrupką glazurą z orzechami laskowymi z apelacją pochodzenia IGP z Piemontu oraz migdałami i granulkami cukru.

Masa netto 750g

Producent : Galup, Piemont, Włochy

 

  • Frescolat
  • Filippone
  • Sa Marigosa
  • Happy Mama
  • Le Veneziane
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • API Food
  • BUSTI
  • Dolcezze Del Forno
  • La Bottera
  • Galfre'
  • iFerrari
  • Pasta Bertoli
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Quore Puro
  • Fattorie Fiandino
  • Bonfante
  • IAQUILAT
  • Simorgh S.N.C.
  • Inaudi
  • Nord Salse
  • Eurocaf
  • Amedei
  • Blanco
  • Mozzarisella
  • Marilungo Campofilone
  • NOVELLA
  • Madama Oliva
  • Deseo
  • PastaJesce
  • Tiberino
  • Le Asolane
  • Apulia Food
  • Galup
  • Fratelli CARLI
  • Verys
  • ManaPulia
  • Argiolas Formaggi
  • San Giuliano
  • Frantoio Moscato
  • Gusto Toscano