62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Panettone nadziewane kremem z kawy Costadoro i kroplami czekolady, 900g, Galup

Babka panettone z kremem z kawy Costadoro. kroplami czekolady, z cukrem pudrem do posypania.

Masa netto: 900g

  • 123,90 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    Galup
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Babka panettone z kremem z kawy Costadoro, kroplami czekolady i cukrem pudrem do posypania

Tradycyjna receptura babek Galup w połączeniu z inną piemoncką marką, palarnią kawy z Turynu Costadoro to przepis na idealne aromatyczne ciasto kawowe. Babka nie zawiera owoców kadyzowanych, rodzynek, ani glazury, dołączono saszetkę cukru pudru, które świetnie pasuje do smaku babki, kawy i kropli czekolady mlecznej i białej.

SKŁADNIKI: Mąka z pszenicy miękkiej „0” – Czekolada mleczna 13% (cukier; pełne mleko w proszku; masło kakaowe; miazga kakaowa; serwatka w proszku; odtłuszczone mleko w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy) – Masło (Mleko) – Cukier - Żółtko świeżych jaj kategorii A od kur z wolnego wybiegu - Drożdże naturalne (mąka pszenna miękka „0”, woda) - Biała czekolada 4% (cukier, pełne mleko w proszku, tłuszcz kakaowy, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy) - Emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych - Mleko pełne - Krem kawowy (syrop glukozowo-fruktozowy, napar kawowy (20%), alkohol, aromaty. Substancje zagęszczające: skrobia modyfikowana, pektyna. Substancja konserwująca: sorbinian potasu) - Cukier inwertowany syrop - Sól - Miód - Syrop glukozowo-fruktozowy - Ekstrakt słodu jęczmiennego - Naturalne aromaty - Naturalny aromat wanilii Bourbon. NADZIENIE Z KREMEM KAWOWYM 17%: Syrop glukozowo-fruktozowy, napar kawowy (20%), alkohol, aromaty. Substancje zagęszczające: skrobia modyfikowana, pektyna. Konserwant: sorbinian potasu. Saszetka cukru pudru (50 g): Cukier – Skrobia pszenna – Aromaty. Może zawierać inne orzechy i musztardę.

Firma Galup z miasta Pinerolo w Piemoncie wytwarza doskonałe włoskie ciasta bożonarodzeniowe - Panettone i Pandoro według tradycyjnych receptur od 1922 roku. Sekretem pysznego, miękkiego, pozostającego na długo świeżym ciasta drożdżowego jest z pewnością naturalny zakwas, ten sam od początku istnienia firmy. Ciasto wyrasta przez 40 godzin, a do jego wytwarzania stosuje się wyselekcjonowane, wysokiej jakości składniki, najczęściej od regionalnych, piemonckich producentów. Następnie babki są studzone w naturalnej, pokojowej temperaturze. Ciasto w efekcie ma miękką strukturę, zachowuje długotrwałą, naturalną świeżość i jest lekkostrawne.

Babki panettone to tradycyjny włoski prezent wręczany z okazji świąt Bożego Narodzenia. 

Masa netto: 900g

Producent : Galup, Piemont, Włochy 

Najlepiej spożyć przed: 30.04.2024

  • Madama Oliva
  • Ronco Luigina
  • Quore Puro
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Filippone
  • Le Veneziane
  • Le Asolane
  • Marilungo Campofilone
  • PastaJesce
  • Blanco
  • La Bottera
  • Galfre'
  • Eurocaf
  • Simorgh S.N.C.
  • Mozzarisella
  • Deseo
  • Nord Salse
  • API Food
  • Inaudi
  • Apulia Food
  • Argiolas Formaggi
  • Dolcezze Del Forno
  • Fattorie Fiandino
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • BUSTI
  • Pasta Bertoli
  • Verys
  • Bonfante
  • Bortolotti Salumi
  • Sa Marigosa
  • Frantoio Moscato
  • Galup
  • Natural Boom
  • Happy Mama
  • San Giuliano
  • iFerrari
  • Tiberino
  • NOVELLA
  • Acetaia Mussini
  • IAQUILAT
  • Gusto Toscano
  • Amedei
  • Fratelli CARLI
  • Frescolat