62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pecorino "La Pecora Vera" ser owczy Busti, ok. 340g

Średnio dojrzewający ser z mleka owczego

Masa netto: ok. 340g

  • 35,70 zł
  • Dodaj recenzję:
  • Producent:

    BUSTI
  • Dostępność:

    Brak Brak  (0 szt.)
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pecorino "La Pecora Vera" - średnio dojrzewający ser podpuszczkowy z mleka owczego

Składniki: owcze mleko pasteryzowane, sól z miasta Volterra, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej (zawiera laktozę z mleka), skórka pokryta wytłoczynami z oliwek, substancje konserwujące na skórce: E235, E203, skórka niejadalna

Caseificio Busti to rodzinna serowarnia, która powstała w 1955r., jest położona na malowniczych toskańskich wzgórzach niedaleko miasta Volterra, mleko owcze pochodzi wyłącznie z Toskanii. Specjalizuje się w wytwarzaniu głównie serów owczych - pecorini, wg najlepszych toskańskich tradycji i metod.

Pecorino to aromatyczny ser z toskańskiego mleka owczego wytwarzany wg tradycyjnej receptury rodziny Busti; sprawdzi się jako przekąska, na desce serów, skomponuje się z miodem czy konfiturą.

Opakowanie próżniowe, masa netto ok. 340g (+/-10g)

Producent: Busti, Toskania, Włochy

Najlepiej spożyć przed: 11.07.2023

  • Inaudi
  • Madama Oliva
  • Gusto Toscano
  • Le Asolane
  • IAQUILAT
  • Quore Puro
  • Amedei
  • NOVELLA
  • Ronco Luigina
  • Apulia Food
  • Eurocaf
  • API Food
  • Marilungo Campofilone
  • Pasta Bertoli
  • Nord Salse
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • Argiolas Formaggi
  • Le Veneziane
  • Sa Marigosa
  • Happy Mama
  • PastaJesce
  • BUSTI
  • Simorgh S.N.C.
  • Frescolat
  • Fattorie Fiandino
  • La Bottera
  • Acetaia Mussini
  • Fratelli CARLI
  • San Giuliano
  • Tiberino
  • iFerrari
  • Galup
  • Frantoio Moscato
  • Mozzarisella
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Verys
  • Bortolotti Salumi
  • Galfre'
  • Filippone
  • Natural Boom
  • Blanco
  • Bonfante
  • Dolcezze Del Forno
  • Deseo