Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Risotto z białą truflą - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób.
Masa netto: 300g
Risotto z białą truflą - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Składniki: ryż Carnaroli 96,7, cebula, borowiki (Boletus edulis), trufla biała (Tuber magnatum,pico )0,2%, pietruszka, por, aromat truflowy. Może zawierać orzechy, dwutlenek siarki, gluten i seler.
Wartości odżywcze na 100g produktu: wartość energetyczna 345 kcal/1464kJ, białko 7,3g, węglowodany 75,0g, w tym cukry 1,4g, tłuszcze 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe 0,5g, sól 0,05g.
Sposób przygotowania: podsmażać na oliwie przez 2 minuty, następnie dolewać stopniowo gorącą wodę lub bulion (przygotować około 1 litr) przez 16 minut, mieszając. Posolić do smaku. Można posypać startym parmezanem.
Bez sztucznych dodatków.
Producent: PAN Funghi, Piemont, Włochy
Masa netto 300g