Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Risotto z borowikami i pomidorami - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Masa netto 300g
Risotto z borowikami i pomidorami - gotowe danie w 18 minut; porcja dla 3-4 osób
Składniki: ryż Carnaroli 92%, pomidory 4%, borowiki suszone 1,7% (Boletus Edilus), por, cebula, pietruszka. Może zawierać orzechy, gluten, seler i dwutlenek siarki.
Wartości odżywcze na 100g: wartość energetyczna 342 kcal/1450kJ, białka 7,9g, węglowodany 73,6g, w tym cukry 2,6g, tłuszcze 1,6g, w tym kwasy tłuszczowe 0,5g, sól 0,06g.
Sposób przygotowania: podsmażać na oliwie przez 2 minuty, następnie dolewać stopniowo gorącą wodę lub bulion (przygotować około 1 litr) przez 16 minut, mieszając. Posolić do smaku. Można posypać startym parmezanem.
Bez sztucznych dodatków.
Producent: PAN Funghi, Piemont, Włochy
Masa netto 300g